FREAN

Administratieve Dienstverlening - Belastingadvies - Interim Management

Over FREAN

FREAN is gestart in 2001 door Freek Peters. In eerste instantie in de avonduren als consultent belastingaangifte, maar steeds vaker betrokken bij initiatieven van ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf. Nu 10 jaar later is FREAN jong volwassen, enthousiast, energiek en op zoek naar groei. FREAN biedt u een volwaardig pakket aan diensten. Alle administratieve, bedrijfskundige, financiƫle, fiscale en management vraagstukken pakken wij aan. Wij richten ons specifiek op de startende en groeiende ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Dit sluit naadloos aan bij onze eigen ondernemersfase. Interessant vinden wij bedrijven met buitenland ambities.

Freek Peters, oprichter van FREAN, heeft brede internationale fiscale ervaring opgedaan bij grote internationale retail bedrijven in de BENELUX. Hij is betrokken geweest bij diverse automatiseringsprojecten en heeft leiding gegeven aan diverse herstructureringen van Finance afdelingen bij nationale en internationale organisaties in zowel profit als non-profit sector.

Voor meer informatie over Freek Peters, bezoek zijn LinkedIn profiel

Het team van FREAN kent momenteel een stevige basis met een goede mix aan kennis en vaardigheden. Daarmee hebben wij de kracht van een middelgrote Accountant. FREAN geeft u daarbij ook de flexibiliteit, tarieven, sfeer en de persoonlijke aandacht van een kleine organisatie.